Zrenjanin: Mladić uhapšen zbog falsifikovanja platnih kartica

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su Ð. S. (21) iz okoline Zrenjanina.
Zrenjanin: Mladić uhapšen zbog falsifikovanja platnih kartica
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo falsifikovanje i zloupotreba platnih kartica.
 
Uhapšeni Ð.S. se sumnjiči da je, od 22. avgusta do 19. septembra prošle godine, u više navrata neovlašćeno upotrebio platnu karticu 78-ogodišnjeg poznanika i, iskoristivši njegovu nepažnju, podigao 368.000 dinara.
 
Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju PU Zrenjanin.
  • PetarPP

    14.01.2021 10:48
    Alo advokat, komentari su očigledno na temu naslova koji je POGREŠAN.
  • KZ clan 243

    13.01.2021 13:55
    @Marko
    To sto vi pisete ne postoji, procitajte zakon
  • Marko

    13.01.2021 08:13
    Mislim da je Dejanov komentar na mestu - momak je neovlašćeno upotrebio tuđu platnu karticu a nije je falsifikovao ("ko napravi lažnu platnu karticu"), te mislim da ga niste trebali ispravljati, pogotovo ne na tako grub način.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.