Pokrajina u Irigu prodaje nekretninu od 630 kvadrata

Pokrajinska vlada ponudila je na prodaju nekretninu od 629 kvadratnih metara u Irigu (Venac) po početnoj ceni od 187,2 hiljade evra.
Pokrajina u Irigu prodaje nekretninu od 630 kvadrata
Foto: Pixabay
To je navedeno na internet stranici vojvođanske Uprave za imovinu.
 
Za ovaj poslovni prostor nije utvrđena delatnost.
 
Objekat je u prizemlju ima 455 m2 dok je ostatak u suterenu, a početnu cenu utvrdila je republička poreska uprava u Sremskoj Mitrovici.
 
Pisane ponude za pokrajinsku imovinu dostavjjaju se do 21. maja, dok depozit za učešće iznosi 10 odsto početne cene.
  • Bns

    12.05.2021 10:15
    Tuberkuloza
    Da li to prodaju nekadasnju bolnicu za pacijente obolele od tuberkuloze?
  • Natalija

    12.05.2021 07:28
    Ta uprave za imovinu vise trosi na gorivo nego sto naplati te demokratske kredite koje su delili a sada kao nesto naplacuju.Sve te demokrate su sada presle u naprednjake pa tako ispada da sada sami sebe vijaju i pljuju....Zamislite kako to izgleda kada na teren ide kamion,radnici,advokati,policija,svedoci da naplate pa uzmu stari tv,klupu,stolicu koje su bezvredne i tako po par puta zbog iste stvari posto se ne pojave advokati i tako....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Vozom do Bečkereka - evo sa'će

Pre nekoliko godina Vlada Srbije je ukinula i demontirala pruge u ukupnoj dužini od oko 700 kilometara, od čega je više od 430 kilometara bilo položeno po Vojvodini.