Maloletnik iz Zrenjanina slao lažne dojave o bombama

Iza lažnih dojava o postavljenim bombama u Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Zrenjaninu, stoji maloletnik iz tog mesta, objavila je policija.
Maloletnik iz Zrenjanina slao lažne dojave o bombama
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju MUP, policija je utvrdila da je on u više navrata tokom maja ove godine slao lažne dojave putem mejlova navedenoj školi, kao i jednom sportskom centru u Zrenjaninu.
Policija je obavila razgovor sa maloletnikom u prisustvu njegovih roditelja i o događaju je obavestila Centar za socijalni rad u Zrenjaninu.
"MUP Srbije i Tužilaštvo za organizovani kriminal apeluju na pojedince da se, u trenutku kad je Srbija izložena masovnim i organizovanim sajber napadima i lažnim dojavama o postavljenim bombama koje dolaze iz inostranstva, ponašaju odgovorno i u skladu sa zakonom i dodatno ne otežavaju rad srpskoj policiji, čiji su kontradiverzioni timovi svakodnevno na terenu. Profesionalni timovi iz Uprave kriminalističke policije MUP rasvetliće svaku dojavu koja dolazi iz Srbije, pronaći izvršioce i procesuirati ih u saradnji sa nadležnim tužilaštvom", zaključeno je u saopštenju.
  • Realista

    03.06.2022 22:48
    protiv-otrov
    ...hoće to od arsena...
  • Miško

    01.06.2022 06:47
    Tresla se gora...
    I? Koja će biti kazna izrečena za lažnu dojavu bombe?
  • Gloginje

    01.06.2022 01:19
    IHHHH
    Sve ce ti to stranka oprostiti!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".