Hapšenja u Sremskoj Mitrovici: Motkama i pesnicama pretukli mladića

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je pet osoba zbog sumnje da su motkama napali muškarca (27) iz tog grada i naneli mu teške telesne povrede, saopšteno je iz MUP-a.
Hapšenja u Sremskoj Mitrovici: Motkama i pesnicama pretukli mladića
Foto: 021.rs
Zbog sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, uhapšeni su S.K. (32) iz Iriga, M.T. (25) iz Beograda, N.P. (33), N.V. (25) i M.H. (29) iz Rume.
Osumnjičeni su danas, kako se navodi u saopštenju, oko 13.30 ispred prodavnice auto-delova fizički i motkama napali 27-godišnjaka, nakon čega su seli u dva automobila i pobegli, ali ih je policija ubrzo pronašla i uhapsila.
Povređenom su u sremskomitrovačkoj bolnici konstatovane teške telesne povrede.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.
  • Ivan

    24.06.2022 11:04
    Nista novo
    Ovaj M.H. iz Rume je jedan od onih koji je razbijao Beton halu, pa se nista nije desilo. Skoro su mu nasli u kuci drogu, bombe, pistolje, palice i nikom nista ponovo. Sad je nekog prebio, vidim ga vec na ulici za par nedelja.

    Gde mi zivimo...
  • Milan

    24.06.2022 07:28
    Stop nasilju. Samo teske kazne i fizicki rad nema druge brale. Sto nisu pretukli mog sina? Nebi vise nikad verovali da bog postoji.
  • Mitke83

    24.06.2022 07:26
    Mir,stabilnost.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.