FOTO: Apatinac bez dozvole uvezao i skladištio 31 tonu opasnog otpada vrednog 800.000 dinara

Policija u Somboru podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg muškarca iz Apatina, zbog unošenja opasnih materija u Srbiju i njihovog nedozvoljenog prerađivanja, odlaganja i skladištenja.
On se tereti da je kao vlasnik preduzetničke radnje bez dozvole nadležnog organa, sakupljao, transportovao, skladištio i prodao više od 31 tone opasnog elektronskog i električnog otpada.
Osumnjičeni je to činio u periodu od novembra 2021. do maja 2022. godine.
 
Vrednost otpada je oko 800.000 dinara.
  • Realista

    19.07.2022 20:39
    još jedna glupost...
    Kako je mogao nešto da uveze bez dozvole a da to nije znala carinska služba?! Inače tih bombastičnih 31 tonu se donese u 10 tura krša iz Evrope a carinici gledaju u stranu za po 1000 eur po kombiju...tako da je krivica i na državi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina