FOTO: Mladi fudbaler poginuo u teškoj nesreći kod Šimanovaca

Dvadesetdevetogodišnji Kristijan Marković, fudbaler ekipe Kameni iz Ašanje, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21 čas dogodila kod Šimanovaca.
FOTO: Mladi fudbaler poginuo u teškoj nesreći kod Šimanovaca
Foto: 021.rs
Do nesreće je došlo kada je automobil marke "mercedes" pri velikoj brzini udario u betonski krst.
Nije poznat uzrok nesreće.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"FK Kameni Ašanja sa velikom tugom i žalošću obaveštava javnost da je večeras oko 21 čas naš Aleksandar Kristijan Marković - “Bebe” izgubio život u saobraćajnoj nesreći na Prekoj kaldrmi Ovo je velika tragedija za celu Ašanju i za naš klub za koji je Bebe godinama igrao i davao zadnje atome snage za pobede FK Kameni. Ovom prilikom izražavamo saučešće njegovoj porodici i nek mu je večna slava i hvala", navedeno je u oproštajnoj poruci njegovog kluba.
 
 
Nije poznato da li se u vozilu nalazio još neko.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Mnog se gine

    22.12.2022 10:27
    123
    22.12.2022 • 08:33

    Razumem vas, i vasu logiku, ali na zalost nije u pitanju prokletstvo.

    Samo je u pitanju neprilagodjena voznja. Ne mora ni da bude brzina u pitanju. Nekada niti los put. Ginu i na preglednim i pravim deonicama. Voznja mora da bude prilagodjena uslovima puta.
    Tako da vozac uvek ima kontrolu nad vozilom, kao i situacijom. Da razmislja kako bezbedno da stigne na svoju destinaciju.

    Nije on vise ni tako mlad bio. Tj nije bio dete. Zao mi je sto nije pazio. Izgubio je najdragoceniju stvar na svetu.

    Kod nas se jako lose vozi, jer je opsta kultura i vaspitanje vrlo lose. Zatim se to odrazava na stilu voznje, kao i odlukama koje prave vozaci pre sedanja u auto, i tokom upravljanja autom.
  • Caslav

    22.12.2022 09:21
    @Zemlja cudesa
    Izgleda to stoji tu, da ako pogines, makar to bude u skladu sa politkom zemlje.
  • @zemlja cudesa

    22.12.2022 09:19
    Postoji jedna mudrija ideja od te, a to je da alkohol i prevelika brzina nije nesto sto treba spojiti. Cak ni odvojeno nije mudro. Taj krst je svega nekoliko kilometara od Asanje, tako da nije da je momku taj put nepoznat. Saberes 2 i 2 i vidis zasto je doslo do nesrece. Sreca pa jos nekoga nije povukao sa sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina