FOTO: Punu teglu marihuane pokušao da prošvercuje preko Horgoša

Carinici su 23. januara na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, zaplenili skoro dva kilograma marihuane, koju je jedan putnik pokušao da prokrijumčari u torbi sa hranom.
Prekršaj je otkriven kada je na ulazu u zemlju na red za kontrolu pristigao automobil domaćih registarskih oznaka, kojim je iz Beča ka Beogradu sam putovao 43-ogodišnji državljanin Srbije.
Prilikom detaljnog pregleda automobila među ličnim stvarima u prtljažniku, u jednoj od torbi sa hranom, pronađena je i velika staklena tegla napunjena marihuanom.
Merenjem je utvrđeno da se radi o oko 1,75 kg pomenutog narkotika.
 
 
Drogu su zajedno sa putnikom i automobilom preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.
  • boringoldfart

    25.01.2023 00:52
    Auuu,
    bre milicijo, pa svaka cast! Ozbiljan udarac evropskoj duvackoj sceni!!
  • Steva

    24.01.2023 20:17
    sramota je kako nam dobro ide
    Ja kontam da je on kažnjen zato jer uvozi roobu koju mi proizvodimo pa tako obara cenu domaćim proizvodima,a to je udar na budžet države i to se rigorozno mora kažnjavati.
  • Jovo Travar

    24.01.2023 13:15
    Vučiću legalizuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina