Obustavljen saobraćaj od raskrsnice za Nadalj do ulaza u Temerin: Radovi do sredine novembra

Saobraćaj je od danas, 1. novembra zbog radova obustavljen na deonici od raskrsnice za Nadalj do ulaza u Temerin.
Obustavljen saobraćaj od raskrsnice za Nadalj do ulaza u Temerin: Radovi do sredine novembra
Foto: 021.rs
Kako su saopštili Putevi Srbije, zbog obnove kolovoza obustavljen je saobraćaj na delu državnog puta II A reda broj 102, na deonici od raskrsnice za Nadalj do ulaza u Temerin.
Tokom radova saobraćaj se odvija alternativnim putnim pravcem: Nadalj-Turija-Srbobran (državni put II A reda broj 115), Srbobran-Sirig (državni put II A reda broj 100), Sirig-Temerin (državni put II A reda broj 112).
Radovi su obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
 
Ova izmena će važiti do 15. novembra u 17 časova.
  • Nikon

    27.12.2023 15:18
    Put Temerin Nadalj
    Da li neko zna kad će biti završen
  • Suzana

    10.11.2023 18:38
    Losa -nikakva signalizacija.
    Na raskrsnici Nadalj je zatvoren put u pravcu prema Novom Sadu i nema ni jedan znak za obilazak. Na putu Nadalj-Novi Sad, sami se snalazite, kao sto rekoh nema znakova, morate sami da odlucite kojim cete putem, jer ne znate ni kolika je deonica zatvorena, i da li ipak nekim poljskim putem mozete da se ukljucite na put Temetin-Novi Sad. UZAS KO GOT DA JE NADLEZAN I ODGOVORAN !!!
  • Dejan

    03.11.2023 09:11
    Put od Nadalja prema Bačkom Gradištu je odrađen. A sad rade Nadalj Temerin. A zašto ne piše da je to put za Bečej, pa zato što je Nadalj centar sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina