U novogodišnjoj noći prebili muškarca u Pančevu i ostavili ga na ulici, on preminuo na Božić

N. G. (20) i A. B. (21) iz Pančeva uhapšeni su zbog sumnje da su naneli teške telesne povrede D. J, koji je posle od toga preminuo.
U novogodišnjoj noći prebili muškarca u Pančevu i ostavili ga na ulici, on preminuo na Božić
Foto: 021.rs
Oni su u toku novogodišnje noći u Pančevu u ugostiteljskom objektu "Moja kafana" fizički napali D. J. tako što su mu zadali više udaraca rukama i nogama u predelu glave i tela, a potom oštećenog, koji je bio bez svesti, preneli iza zgrade Arhiva Pančevo, gde je pronađen od strane pančevačke Hitne pomoći.
Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, Osnovni sud odredio je pritvor osumnjičenima zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.
Imajući u vidu da je oštećeni D. J. preminuo na Božić, OJT Pančevo je donelo naredbu da se izvrši obdukcija preminulog, nakon kog nalaza i mišljenja će pančevačko Tužilaštvo spise predmeta uputiti Višem javnom tužilaštvu na dalju nadležnost i postupanje.
  • /

    11.01.2024 08:26
    /
    @Mile
    manje srbijanja, obrazovanje i manji upliv udbe u podsticanju ovakvog nasilja.
    vojska i policija je takodje indoktrinirana u ovo.

    tacerka je to lepo sredila
  • D

    10.01.2024 05:15
    .
    Siguran sam da je policija upoznata sa ovim idiotima, ali džaba kada zankon ne dozvoljava ništa, dok pajvani, eto kao sada, ne ubiju nekoga.
    Zatvor 2-3 godine i ponovo je zlo na ulicama.
    Okruženi smo moronima kojima je još davno prošlo vreme da budu doživotno iza rešetaka.
  • w/e

    09.01.2024 20:58
    @Mile
    Prosecan 50+ godisnjak koji misli da vojni rok resava probleme u drustvu. Koliko znam, i devedesetih je ovo bila normalna stvar, dok su i vojni rok i ratno stanje bili aktuelni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina