Od sutra izmena saobraćaja na deonici petlja Stara Pazova - petlja Ostružnica

Režim saobraćaja biće izmenjen od srede, 17. aprila na deonici petlja Stara Pazova - petlja Ostružnica zbog radova.
Od sutra izmena saobraćaja na deonici petlja Stara Pazova - petlja Ostružnica
Foto: Pixabay
"Putevi Srbije" navode da će se do 20. aprila, tokom svetlog dela dana, izvoditi redovan pregled portala za saobraćajnu signalizaciju, na deonici petlja Stara Pazova - petlja Ostružnica, u smeru ka Nišu.
 
Shodno dinamici izvođenja radova, za saobraćaj će biti zatvorena vozna ili preticajna saobraćajna traka i saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.
Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
Takođe, izmena režima saobraćaja na deonici Zmajevo - Rumenka, u Stepanovićevu, produžena je do 14. juna, a zbog izgradnje  trase brze pruge Novi Sad - Kelebija.
 
Prema saobraćajnom projektu, saobraćaj sa državnog puta, na mestu starog pružnog prelaza, preusmeren je preko novoizgrađenog nadvožnjaka na km 98+149 pruge.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina