Radovan Grković nosilac liste koalicije "Biram borbu za Inđiju"

Inđijska opozicija ujedinila se pred lokalne izbore, na koje izlazi pod imenom "Biram borbu za Inđiju".
Radovan Grković nosilac liste koalicije "Biram borbu za Inđiju"
Foto: 021.rs
U ovoj koaliciji nalaze se Narodni pokret Srbije, Pokret slobodnih građana, Demokratska stranka, POKS, Novo lice Srbije i Dveri, piše IN medija
 
Za nosioca liste izabran je Radovan Grković.

"Zajedno smo odlučili da izađemo na predstojeće izbore kao koalicija pod imenom 'Biram borbu za Inđiju', uvereni u snagu zajedništva i potrebu za promenama koje će unaprediti život svakog građanina Inđije", saopštila je ova koalicija.

Navode da se koalicija zasniva na principima zajedničke vizije prosperitetne, pravedne i otvorene lokalne zajednice.
 
"Spremni smo da se borimo za transparentno i odgovorno upravljanje, zaštitu prava svih građana, uključujući pravo na zdravstvenu zaštitu, bezbednost u školama, zdravu životnu sredinu, dostupnost zelenih površina i za unapređenje kvaliteta života u svim našim selima i gradu", dodaju u saopštenju.
 
  • Zira

    30.04.2024 07:22
    Iz koje bagre je dosao Grkovic, odakle je. Verovatno se samo zna hvaliti kao i njegovi preci. Tek ta ce bagra da se obogati, takvi samo znaju da grade i da se pljacka i krade.
  • Vojvođanin

    29.04.2024 08:46
    Bravo, za ujedinjenje i koaliciju, Grkoviću napred, samo hrabro, smenite Inđijsku sns bagru.
  • Мућаћоси

    27.04.2024 06:59
    Ако не туре тробојку на ревер као друг AV у скупштини УН нису ништа урадили ,иако је донешен закон о забрани истицања изван државних установа ,као у песми покојне Мериме Његомир : Стави рузмарин испод јастука ,тако и ови бирају борбу а Покс и Двери су сад за екологију

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina