Uhapšen šesnaestogodišnjak koji je napao nastavnika u Bačkoj Palanci i teško ga povredio

Policija u Bačkoj Palanci uhapsila je šesnaestogodišnjaka iz tog mesta zbog napada na nastavnika Srednje tehničke škole.
Uhapšen šesnaestogodišnjak koji je napao nastavnika u Bačkoj Palanci i teško ga povredio
Foto: 021.rs
Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da je juče u hodniku škole, koju je ranije pohađao, udario šezdesetpetogodišnjeg nastavnika i naneo mu tešku telesnu povredu.
Šesnaestogodišnjak će, u zakonskom roku, biti priveden na saslušanje sudiji za maloletnike Višeg suda u Novom Sadu.
Podsetimo da javnost o napadu saznala juče iz saopštenja Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS), koja je navela da je bivši učenik Tehničke škole "9. maj" u Bačkoj Palanci nasrnuo na nastavnika praktične nastave S. Z.
 
Opširnije o napadu OVDE.
  • K

    14.05.2024 12:44
    Nekorektno
    Kazneni-popravni zavod za maloletnike postoji u Valjevu i on je praktično maloletnički zatvor za decu od 16 do 18 godina i kazne zatvora od jedne do 10 godina
    Vaspitno popravni dom za maloletnike postoji u Kruševcu, i to je za vaspitno popravni dom za izvršenje krivičnih sankcija oba pola od starosti od 14 do 23 godine, a dužina boravka je 6 meseci do 4 godine.
    Zavod za vaspitanje dece u Beogradu ima vaspitnu ulogu kod dece i omladine koja su u sukobu sa zakonom i poremaćajem u ponašanju.

    Ispada da danas ima mnogo manje maloletničke delikvencije nego pre 50 godina gde je svako veće mesto imalo vaspitno-popravni dom.


  • Geda

    10.05.2024 12:38
    @Lala
    @Kimi

    Sramota me je dok čitam vaše komentare.
  • Neko se setio

    09.05.2024 22:53
    Setio se neko
    Nemci su nakon drugog svetskog rata kolektivno kažnjeni, a Hitler im je najviše zla naneo. Takav vođa je lekcija iz istorije koju do dan danas mnoge nacije nisu naučile.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina