Subotica: "Konfido tim" pred bankrotom zbog duga od 61 milion dinara

Zbog štrajka advokata, Privredni sud u Subotici odložio je ročište u postupku stečaja nad firmom "Konfido tim" za 17. jul.
Zbog štrajka advokata, Privredni sud u Subotici odložio je ročište u postupku stečaja nad firmom "Konfido tim" za 17. jul.

Prema rečima stečajne sutkinje Ane Marki Bin, ročište je odloženo zbog toga što pravni zastupnik poverioca Poljoprivredne stručne službe iz Novog Sada nije došao na ročište. Ipak, u prisustvu dvadesetak poverilaca, stečajni upravnik Radoslav Soldo podneo je ekonomsko–finansijski izveštaj stanja dužnika.

On je rekao da su prve poteškoće u poslovanju ove firme, koja je osnovana 2007. godine, nastupili 2012. godine, da bi kulminirali prošle i ove godine. S obzirom na to da likvidaciona vrednost "Konfido tima" iznosi 61 milion dinara, što je tek 13 posto u odnosu na potraživanja poverilaca, Soldo je prisutnima predložio bankrot ove firme.

Kako je naveo, ne postoje nikakvi uslovi za reorganizaciju, zbog prezaduženosti firme i zbog poljuljanog poverenja poverilaca.

  • zodijak ns

    27.06.2014 14:16
    ispravka za zatvor
    izvinite to bi bilo 1542 god.
  • zodijak ns

    27.06.2014 14:14
    zatvor
    zatvorite vlasnika 1000 din/dan pa kolko bude, to bi bilo pretp sa kamatom 601 godina

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina