Raspušteni GO SPS u Subotici i Pančevu

Subotički odbor SPS-a juče je i zvanično raspušten, nakon što je stigla potvrda iz sedišta ove stranke.
Subotički odbor SPS-a juče je i zvanično raspušten, nakon što je stigla potvrda iz sedišta ove stranke.

Do izbora novog rukovodstva privremenim organom trebalo bi da rukovodi Nebojša Crnogorac.

Kako je pre dva dana bilo nagovešteno, juče je stigla potvrda da su Predsedništvo i Izvršni odbor Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije doneli odluku da se raspuste gradski odbori SPS-a u Novom Sadu, Pančevu i Subotici. Odluku o raspuštanju gradskog odbora u Subotici i gore navedenim gradovima doneo je Pokrajinski odbor ove stranke u utorak, 21. oktobra.

Kako sajt subotica.com saznaje, gradskim odborom u Subotici do formiranja novog rukovodstva rukovodiće privremeni organ na čijem čelu će biti Nebojša Crnogorac.

Razlozi za raspuštanje subotičkog GO SPS su, kako se nezvanično može čuti, unutar stranačke nesuglasice oko rukovođenja ovim lokalnim odborom, kao i suprotstavljene frakcije unutar stranke.

  • Zvezdaš

    27.10.2014 23:39
    Pre nego što se održi Kongres, Bajatović preventivno iz Partije uklanja sve koji nisu pod njegovom kontrolom.
  • socijalista

    27.10.2014 23:05
    bahatos
    bahatost tiranije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.