Majkl Džekson umro ćelav

Na nedavno održanom saslušanju doktora Konrada Mareja u Los Anđelesu, optuženog za smrt Majkla Džeksona, na površinu su isplivali mnogi detalji iz života kralja pop muzike, o kojima se do sada samo spekulisalo.

Na nedavno održanom saslušanju doktora Konrada Mareja u Los Anđelesu, optuženog za smrt Majkla Džeksona, na površinu su isplivali mnogi detalji iz života kralja pop muzike, o kojima se do sada samo spekulisalo.

Otkriveno je da je superstar tokom spavanja obavezno nosio hiruršku kapu i da je polako postajao ćelav. To je potvrdio i lekar hitne pomoći koji je došao po pozivu u njegovu vilu, rekavši da je pevač imao retku kosu i da je nosio periku. Na autopsiji je konačno potvrđeno da je Džeko ipak bolovao od vitiliga, čime su u vodu pale priče o operaciji promene boje kože. U objašnjenju doktora svedoka ističe se da je pevač bio primoran da svakodnevno koristi velike količine kreme za izbeljivanje kože, jer je to bio jedini način da prikrije fleke nastale depigmentacijom.

Bilo je reči i o leku "propofolu" i tome zašto je pevač za spavanje koristio lek za smirenje. Marejev advokat je svog klijenta odbranio rekavši da je "propofol samo pomagao Džeksonu da utone u san", zbog čega mu je isključivo bio prepisan. Međutim, čulo se i da je Džekson ovaj lek "pio kao mleko", čime je nagoveštena i potencijalna zavisnost.

Majklovi prijatelji i poznanici, svedoci na saslušanju, složili su se da je bio dobar otac, koji je u svakom trenutku brinuo za svoje troje dece, trudeći se da im pruži normalan život.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.