Uskoro moguće prosidbe iznad Meseca za 125 miliona evra

Agencija "ApoteoSurprajz" uvodi od 2022. godine mogućnost prosidbe iznad Meseca, koja će koštati astronomskih 125 miliona evra.
Uskoro moguće prosidbe iznad Meseca za 125 miliona evra
Foto: Pixabay
U saopštenju agencije navodi se da će svaka osoba koja je zaljubljena i bogata moći da rezerviše kompletno organizovanu uslugu, ali da će pre toga morati da prođe fizički trening i tehničku obuku u trajanju od 12 nedelja.
 
Poletaće se sa Kejp Kanevrala na Floridi, a dolazak u Mesečevu orbitu planiran je tri dana nakon poletanja.
 
Prilikom prosidbe u pozadini će biti puštena pesma "Fly me to the Moon" Frenka Sinatre.
 
Putanja kapsule biće slična putanji koju je napravila misija Apolo 8, 1968. godine. Kapsula, koja će moći da postigne brzinu od 38.000 kilometara na čas, biće opremljena sistemom od osam kamera.
  • Piko

    11.07.2018 11:42
    I
    Dabogda tamo i ostali Prokletinje odvratne i bolesne, ovi lopovi svetski sto ne znaju sta ce sa parama bacaju i u wc solju samo da ne bi morali nekome da daju i pomognu! Ovaj svet nije nista zasluzio vec da sve ode u 3 lepe P.M
  • Lala

    10.07.2018 10:20
    A da možda daju te pare da se izleči neko dete ili tako nešto , ovo je totalni besmisao čak i sa naučne tačke gledišta.
  • Cane liman

    10.07.2018 09:35
    Zaprosiš je i ako nece izbacis je napolje....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.