Pokušali da ugovore seks sa životinjama

Patrik Stiven Trejo (25), nastavnik muzičkog iz Feniksa u Arizoni, optužen je i uhapšen zbog udruživanja radi seksualnog kontakta sa životinjama.
Patrik Stiven Trejo (25), nastavnik muzičkog iz Feniksa u Arizoni, optužen je i uhapšen zbog udruživanja radi seksualnog kontakta sa životinjama.

Šerif Džo Arpajo iz okruga Marikopa kaže da postoje dokazi koji ukazuju da je Trejo koristio sajt "Craigslist" da pronađe vlasnika psa spremnog da mu pozajmi ljubimca sa kojim bi imao seksualne odnose, prenosi Srbijanet.

Sudski izveštaj sadrži tvrdnju da se poremećeni nastavnik na sajtu predstavljao kao osoba koja voli "igru sa psima" i dodao: "Zovite me ako imate kucu sa kojom mogu da se igram". Još jedan muškarac iz Feniksa, 47-godišnji Kit Di Kifer takođe je uhapšen i optužen za isti prekršaj nakon što je navodno tragao za "bestijalnim uživanjem nastranog tipa".

Dvojica muškaraca uhvaćena su nakon što su ih policajci koji su se predstavljali kao vlasnici pasa presreli u jednom hotelu gde je dogovoren "sastanak".

Šerif Arpajo kaže da, iako je ovo bila uspešna operacija, postojali su ljudi koji su dresirali svoje pse za seks sa ljudima i reklamirali ove usluge preko "Craigslist".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti