CIA otvorila profil na Instagramu, ali još nikoga nisu zapratili

Američka Centralna obaveštajna agencija (CIA) otvorila je profil na društvenoj mreži Instagram.
Profil je otvoren i verifikovan u četvrtak, a prva fotografija objavljena na profilu prikazuje radni sto jednog od zaposlenih na kome se vide perika, sat, pečat, papiri i knjige.
 
Za samo 24 časa CIA ima 39.500 pratilaca, ali ona još nikoga ne prati na ovoj društvenoj mreži.
 
Osim na Instagramu, CIA ima profile i na Tviteru i Fejsbuku.
 
Sajt The Verge podseća da je direktorka CIA Đina Haspel prošle nedelje rekla da agencija namerava da gradi svoje prisustvo na Instagramu.
 
Portparolka CIA Čelzi Robinson izjavila je da je priključivanje Instagramu još jedan način na koji se dele priče i regrutuju mladi talentovani Amerikanci da rade za agenciju.
 
"Ovaj profil će omogućiti uvid u agenciju, ali ne možemo obećati selfije s tajnih lokacija. Radujemo se što ćemo rasplamsati radoznalost korisnika Instagrama i globalnoj misiji CIA", izjavila je Robinson.
  • naravno

    30.04.2019 20:29
    naravno da su ženi dali da se bakće sa instagramom, a ona kao i svako žensko pvo se pohvali svojim okruženjem, to jest svojim stolom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.