Policija donirala siromašnoj deci 100 kilograma zaplenjenih slatkiša

Nemačka policija donirala je domu za nezbrinutu decu 100 kilograma slatkiša koje je zaplenila lopovima.
Policija donirala siromašnoj deci 100 kilograma zaplenjenih slatkiša
Foto: Pixabay
Slatkiši su oduzeti u aprilu kada su policajci zaustavili dva automobila u Bavarskoj i u njima otkrili 15 kesa pune različitih proizvoda, uključujući slatkiše.
 
Putnici su od ranije bili poznati policiji po krađama i nisu mogli da dokažu da su robu sami kupili.
 
Budući da se niko nije javio i zatražio povrat, policija i tužioci složili su se da će zaplenjene proizvode donirati domu za nezbrinutu decu u gradu Passau.
 
Direktor doma je prihvatio donaciju koja se sastojala uglavnom od čokolade i gumenih bombona.
  • nn

    04.08.2019 17:06
    Ko ti je kriv sto bacas racune?
  • SS mehaničar

    04.08.2019 16:21
    Cluffas to je zato jer je Nemačka prava država i policija radi svoj posao, to nije Srbija i Stefanovića doktora milicija...to vi radikali teško da možete da razumete...
  • Cluffas

    04.08.2019 12:26
    Pa ovo je veoma zanimljivo. Iskreno da kazem nisam znao da policija moze da zaustavi i da trazi poreklo robe od fizickih lica. Ja ne bi mogao skoro pa nista da dokazem jer bacam racune. Zamisli situaciju nakupujes se u velikom trznom centru i policija te zauatavi i ako nemas racune sve ti oduzme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva