Beč ima "selfi muzej" za Instagram generaciju

U Beču se otvara muzej koji svojom "Instagram friendly" politikom želi da privuče mlade i da im u interaktivnim prostorima omogući da stvore svoja vlastita umetnička dela.
Beč ima "selfi muzej" za Instagram generaciju
Foto: Pixabay
Na zidovima u živim bojama i velikim predmetima, muzej ima sve što je potrebno za savršene selfije.
 
"Broj mladih koji idu u muzeje je pao, pa pokušavamo da to pobedimo društvenim mrežama. Oni vole da žive online. Muzej koji ima 24 prostorije pun je interaktivnih postavki s kojima se ljudi mogu zabaviti", rekla je Petra Šaringer, jedna od kreatorki "nofilter_museuma".
 
Posetioci mogu da nađu savršene kulise za svoje fotografije - slikaju se pred zidovima različitih boja i printeva, s hranom, u lopticama, za stolom s porodicom plišanih medveda u prirodnoj veličini.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nur noch 2 Wochen!!! Sichert euch eure Early Bird Tickets für -50% des regulären Ticketpreis unter nofiltermuseum.at oder direkt auf Instagram. @josimelonie von @austriasnexttopmodel war diese Woche schon bei uns im Bälle Pool @mariella.gianna . #nofiltermuseum #nofilter #nofilterneeded #candy #lollypop #art #disco #vienna #wien #instaparty #summer #vienna_city #igersvienna #igersaustria #austrianblogger #picoftheday #blogger_at #lifestyle #beautiful #popupmuseum #selfie #pinterest #funtimes #smile #confetti #bodypositivity #influencer #instastyle #happy #glitterislife

Објава коју дели Interaktives Selfie Pop-Up (@nofilter_museum) дана

 
Muzej će biti otvoren tokom šest meseci, a potom bi mogao da se preseli i u druge gradove. Cena ulaznice kreće se između 15 i 29 evra za posetu od 90 minuta.
 
"Nofilter_museum" se pridružuje velikom broju takvih ustanova širom sveta koje ciljaju na korisnike društvenih mreža, na Instagram "manijake" kojima je cilj da stvore savršene fotografije i potom ih objave. Veći broj influensera sa Instagrama već je pokazao interesovanje za dolazak u muzej.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.