Zbog zlostavljanja šefu odsekla penis

Služavka iz Etiopije odlučila je da kazni svog gazdu i osveti mu se za zlostavljanje i maltretiranje tako što mu je odsekla polni organ, saopštila je policija Dubaija, gde se i odigrala ova "osveta".
Služavka iz Etiopije odlučila je da kazni svog gazdu i osveti mu se za zlostavljanje i maltretiranje tako što mu je odsekla polni organ, saopštila je policija Dubaija, gde se i odigrala ova "osveta".

Policija je saopštila da su primili poziv Hitne pomoći da izađu na lice mesta, gde su zatekli starijeg čoveka u lokvi krvi. Prema njegovom svedočenju, služavka je odlučila da mu "presudi" tako što je uzela kuhinjski nož i odsekla polni organ, kažu u policiji. "Mi smo saslušali služavku, koja kaže da ju je gazda maltertirao i zlostavljao. Na dan ovog nemilog incidenta, on je tražio da ga izmasira. Nju je to razljutilo, otišla je u kuhinju, uzela nož i napala ga", kaže zvaničnik policije u Dubaiju. Protiv nje je podignuta optužnica za napad i biće joj suđeno.

Inače, ovo nije prvi put da se nešto slično dešava u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Naime, za bogate poslodavce rade milioni stranih radnika, uglavnom Azijata, koji su izloženi svakodnevnom maltretiranju, jer moraju da izvršavaju razne hirove svojih poslodavaca.
Udruženje za zaštitu prava radnika do sada je prijavilo na stotine slučajeva maltretiranja pomoćnog osoblja, zbog čega se Dubai našao na udaru kritike svetskih medija, koji su to okarakterisali savremenim ropstvom.

Prema najnovijim podacima, čak 50 služavki koje rade u Dubaiju svaki mesec se javi svojim ambasadama, žaleći se na maltretiranje poslodavaca. Jedan od velikih problema je i to što služavke ne dobijaju redovnu platu, a uz to su svakodnevno izložene psihičkom i fizičkom maltretiranju, neretko i silovanju.

  • Andro

    14.04.2011 07:28
    Hm...
    Pa to je, mislim, sasvim OK. Do suda sigurno to ne bi ni došlo.
  • Mobutu Sese Seko

    13.04.2011 20:55
    hehe iako sam musko, svaka joj cast :P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti