FOTO: Zlatara prodaje rolnu toalet papira za 3.999 dolara, uz nju gratis dijamantski prsten

Jedna zlatara privukla je pažnju svojom neobičnom i duhovitom ponudom, kojom je odgovorila na opštu paniku i kupovinu ogromne količine toalet papira usred epidemije virusa korona.
FOTO: Zlatara prodaje rolnu toalet papira za 3.999 dolara, uz nju gratis dijamantski prsten
Foto: Pixabay
Zlatara "Jared" iz Las Vegasa prodaje rolnu toalet papira za 3.999 dolara. Kako bi dodatno začinila ovu neobičnu ponudu, uz toalet papir zlatara poklanja verenički jednokaratni dijamantni prsten.
 
 
Ponuda i nije tako loša, ako se uzme u obzir da jednokaratno dijamantsko prstenje košta i više, a da u prosečnom domaćinstvu toalet papir može može da potraje i do pet dana.
 
Panična kupovina toalet papira proširila se širom sveta, a primećena je u prodavnicama u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji. Usled straha od izolacije zbog virusa korona, u supermarketima su ispražnjene police s toalet papirom, a masovno se kupuju i druge osnovne namirnice i proizvodi.
 
U Las Vegasu, prodavnice "Costco" i "Target" primenile su ograničenja kupovine toalet papira, vode, sanitarija i papirnih salveta, navodi Las Vegas Review Journal.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.