Sredstvo za dezinfekciju u Danskoj 5,5 evra, cena za dva komada - 134 evra

Supermarket u Danskoj na originalan način zaustavio je pohlepne kupce koji u jeku korona histerije gomilaju prehrambene namirnice i sredstava za dezinfekciju, a recept je jednostavan - kupac plaća drastične cene za dva ili više komada istog artikla.
Urkos apelima vlade da to ne čine, danima smo svedoci scena u kojima čak dolazi i do fizičkih obračuna zbog toalet papira, a jedan supermarket u Danskoj je odlučio da preventivno deluje kako bi takve scene sprečio, prenose danski imediji.
 
Na društvenim mrežama danas se deli fotografija na kojoj jedna bočica sredstva za dezinfekciju ruku košta 5,5 evra. Ali, ukoliko kupac želi da kupi dve ili više, svaku će platiti 134 evra.
  • Vixxer

    22.03.2020 12:58
    Ovo je sjajno resenje, zasto neko od nasih na vlasti ovo ne vidi i ne primeni isto?
  • Ogi

    22.03.2020 07:17
    Zlo, veliko zlo se obrušilo na nas, i neće nas ostaviti da živimo normalno
  • JS

    21.03.2020 22:34
    A kod nas..
    Nazalost, pametni ljudi otisli u Dansku, sad tamo zavode red dok oni koji to treba da rade ovde koriste situaciju za predizbornu kampanju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.