Savršena wc šolja

Poznata američka kompanija za proizvodnju sanitarija dizajnirala je ve-ce šolju "numi" koja ima sve predispozicije da korisniku boravak učini prijatnijim i zanimljivijim, verovatno i dužim nego obično.
Poznata američka kompanija za proizvodnju sanitarija dizajnirala je ve-ce šolju "numi" koja ima sve predispozicije da korisniku boravak učini prijatnijim i zanimljivijim, verovatno i dužim nego obično.

Jedan od vodećih svetskih proizvođača opreme za kupatila i kuhinje "Koler", proizveo je haj-tek ve-ce šolju sa tablet računarom koji kontroliše sve njene funkcije.

U minimalističkom dizajnu, upakovano je mnogo više od onoga što se može pretpostaviti da toaletu treba: poklopac i daska sa grejanjem koji se sami podižu i spuštaju, nečujni sistem za ispiranje, kontrolisani pritisak vode, sušač, jonizator za pročišćavanje vazduha, antibakterijska tehnologija, lampice unutar šolje, grejači nogu.

Komanduje se preko računara sa ekranom osetljivim na dodir, koji služi kao daljinski upravljač i koristi punjivu bateriju. Prikazi na računaru su u vidu ikonica sa "sliding" kontrolom.

Za one koji ne vole "touch" ekrane, sa zadnje strane školjke se nalaze obični dugmići.

Za slučaj dužeg zadržavanja, šolja poseduje i kapacitete za multimedijalnu zabavu - zvučnike i FM radio, kao i 3,5 mm priključak za slušanje "ajpoda", "ajfona" i drugih MP3 plejera. (Medio.rs)

  • Andro

    22.05.2011 13:01
    !!!
    I meni jednu!!
  • Kole NS

    21.05.2011 21:39
    Molim
    ... da se odmah poruci 78 komada!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti