Greškom skuter ponudili po ceni od 69 centi, žena se vezala za njega da ga dobije

Crni petak u Meksiku je prošao uzbudljivo za jednu Meksikanku, koja se vezala za moped, pošto uprava lanca marketa Volmart nije želela da joj proda skuter po ceni od 69 centi.
Žena je bila među brojnim kupcima koji su ušli u prodavnicu u San Luisu Potosiju, a prema pisanju novina Sin Embargo, ona je bila uverena da su argumenti bili na njenoj strani kada je prišla osoblju Volmarta i pokazala na cenu.
 
Skuter je prvobitno koštao 19.990 meksičkih pezosa (996 dolara), a greškom je neki od radnika napisao da je cena smanjena na 13,999 pezosa, što je 0,69 dolara (zbog zareza).
 
Međutim, kako piše Dejli mejl, problem je nastao kada menadžment nije hteo da joj proda po toj ceni, zbog čega je pozvala agenta za zaštitu potrošača, koji takođe nije bio uspešan u tome da osoblje prodavnice ubedi da je žena u pravu i da skuter treba da joj prodaju upravo po ceni na kojoj je insistirala.
 
Nezadovoljna ishodom pregovora žena se vezala za skuter u nadi da će ga dobiti za 0,69 dolara.
 
Generalni menadžer Volmarta je potvrdio da je došlo do incidenta i da je državni zaštitnik prava potrošača napisao izveštaj u kojem se navodi da je skuter prodat za 0,69 dolara prvoj mušteriji od mnogih koji su primetili grešku u ceni.
  • BoeserWolf

    02.12.2020 13:30
    Posteno. A Volmart neka zaposlene posalje u 1. razred OŠ da se opismene.

    Bogte, za nas je i Meksiko Mars

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.