Iz 157. puta položio vozački - ali samo teorijski deo

Neimenovani muškarac iz Velike Britanije uspeo je da položi teorijski deo ispita za vozačku dozvolu nakon što čak 157 puta nije uspeo da da dovoljno tačnih odgovora.
Iz 157. puta položio vozački - ali samo teorijski deo
Foto: Youtube screenshot (National driving institute)
Britanski "Driver and Vehicle Standards Agency" nedavno je izvestio o novom neslavnom rekordu. Muškarac, čije ime nije objavljeno zbog očuvanja privatnosti, uspeo je da prođe teorijski ispit nakon što je prethodno pao čak 157 puta, a usput je potrošio oko 3.000 funti, prenosi Oddity Central.
 
Nekoliko medija prozvalo ga je najgorim vozačem sveta, ali drugi smatraju da je primer upornosti.
 
"Istina je ono što kažu - ne uspete li iz prve, probajte ponovo...Polaganje vozačkog ispita može biti jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas treba mnogo više pokušaja nego drugima", rekao je za Lad Bible Mark Tang, direktor kompanije "Select Car Leasing".
 
Iako je neimenovani muškarac trenutno na prvom mestu s najviše neuspelih pokušaja polaganja vozačkog ispita, ima ozbiljnu konkurenciju. Podaci DVSA-a pokazuju kako je na drugom mestu žena u tridesetim koja je pala 117 puta i još nije prošla, dok je na trećem mestu žena koja je uspela da položi iz 94. pokušaja.
  • Vozač

    15.01.2021 12:45
    Da li biste išli na operaciju kod hirurga koji je polozio ispit iz 157-og puta? Ovo je apsurd, treba staviti granicu: Posle 3-5 neuspelih pokušaja gubiš pravo na vozačku dozvolu, jednostavno nisi sposoban.
  • Bill

    14.01.2021 23:09
    Čovek je očito teoretičar...
  • Mile rent-a mozak

    14.01.2021 17:15
    Šta? Tamo ne može da se ponudi 100- 200 funti i dozvola stigne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.