Bacila "srećku" od milion dolara, vlasnik prodavnice joj je vratio

Jedna žena iz države Masačusets koja je bacila listić lutrije - "grebalice" od milion dolara, na kraju je do njega došla zahvaljujući ljubaznosti i poštenju vlasnika prodavnice u kojoj ga je kupila.
Bacila "srećku" od milion dolara, vlasnik prodavnice joj je vratio
Foto: Pixabay
Lea Rose Fiega kupila je u martu "grebalicu" od 30 dolara u prodavnici Sautviku i kaže da je žurila u pauzi za ručak, "i samo sam je na brzinu ogrebala, pogledala, i nije izgledalo da ima dobitka, pa sam je dala prodavcima da je bace".
 
"Grebalica" je ipak ostala na tezgi radnje 10 dana.
 
"Jedne večeri sam video da nije izgreban broj", rekao je Abhi Šah, ​​sin vlasnika prodavnice. "Izgrebao sam broj i ispod njega da piše da donosi milion dolara."
 
Pošto je Fiega redovna mušterija, porodica je se setila i poslala sina da je nađe na poslu.
 
"Došao je u moju kancelariju i rekao: 'Moji mama i tata bi želeli da vas vide'", rekla je Fiega. "Rekla sam: 'Ne mogu, radim', a on je rekao: "Ne, morate da dođete!'. Otišla sam u radnju i rekli su mi šta su našli. Bila sam u potpunoj neverici. Plakala sam, grlila sam ih."
 
Fiega je rekla da se oseća dvostruko srećno jer je u januaru jedva ozdravila od skoro fatalnog kovida19 što je "bilo poput dobitka na lutriji".
 
"Ko to radi? Oni su sjajni ljudi. Više sam nego zahvalna", rekla je ona.
 
Prodavnica dobija od državne komisije za lutriju bonus od 10.000 američkih dolara za prodaju dobitne karte. Fiega je rekla da je porodici dala dodatnu nagradu, a ostalo čuva za penziju.
  • Ivan

    25.05.2021 21:39
    .
    Prodavcima je zabranjeno da ucestvuju,tako da je ovo najpametnije resenje
  • Av

    25.05.2021 12:08
    @Zoran
    Jedino ako je Njuz objavi
  • Milan

    25.05.2021 11:35
    Voleo bih...
    Voleo bih da je ova vest zaista tačna. Želim da verujem da je tačna. Želim da vidim i čujem više ovakvih vesti, a kojejakav ološ neka nadležni sklanjaju sa ulica, ne želim da znam ni šta su napravili ni gde su završili... kao nekada perači ulica u toku noći, ujutru izađeš na čistu ulicu i ne znaš ni da je bila prljava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.