Mladenci krali hranu za svadbu

Dvoje novopečenih mladenaca iz Pensilvanije završilo je u zatvoru pošto su iz jedne prodavnice ukrali hranu za potrebe svedbenog prijema.
Dvoje novopečenih mladenaca iz Pensilvanije završilo je u zatvoru pošto su iz jedne prodavnice ukrali hranu za potrebe svedbenog prijema.

List "Senter dejli tajms" prenosi da su 32-godišnji Artur Filips Treći i njegova supruga, 22-godišnja Britni Lerč, privedeni u subotu pošto su ukrali robu vrednu više od 1.000 dolara iz jedne samoposluge u mestu Stejt Koledž.

Lokalna policija je saopštila da su krađu snimile kamere prodavnice. Na snimcima se vidi kako stavljaju namirnice u kolica i napuštaju objekat bez plaćanja.

List je naveo da su oboje priznali krađu. Supružnici su ispričali policiji da su se nekoliko dana ranije venčali i da su hranu uzeli istog dana kada su imali svadbeni prijem.
  • bruka

    26.08.2011 10:55
    kad nemaju palmu
    Tako ti je to kad ne zive u Jagodini da im onaj homofob i kriminalac onako ocinski plati svadbu, pokloni junicu i posalje ih na letovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.