FOTO: Nakon sudara iz kamiona svuda po putu ispali paketi marihuane

Nesvakidašnji prizor zatekao je policajce koji su stigli na uviđaj udesa.
Prema objavi na službenom Tviter profilu incident se dogodio u 7:15 časova po lokalnom vremenu u okrugu Kalavej u Mizuriju, kad je kamion u pokušaju da izbegne drugu saobraćajnu nezgodu naleteo na kamionet u koji je udario još jedan kamion. 
Od siline udarca iz kamiona je ispao teret, a radilo se o paketima marihuane. Ukupno se radi o gotovo 230 kilograma zabranjene supstance zbog koje su dva muškarca nakon pružanja prve pomoću uhapšeni. 
Preti im i do 30 godina zatvora. 
 
 
Zanimljivo je da se nezgoda dogodila 20. aprila, na dan poznat i kao "Weed Day", koji uživaoci marihuane obeležavaju na prigodan način. 
 
U državi Mizuri su trenutno aktivne dve inicijative čiji je cilj legalizacija marihuane. 
  • Lajavi

    24.04.2022 22:26
    @Realista
    Kako znaš da je kamion bio plombiran i da su prevozili gandžu iz države u kojoj je prodaja kanabisa legalna? lolchina
  • Realista

    24.04.2022 18:47
    bezveze
    Kakve veze ima da li je u Mizuriju nelegalna marihuana ako se teret prevozi iz države u kojoj je legalna u drugu, isto takvu državu? Prikolica je plombirana baš iz tog razloga. Pre će biti da su uhapšeni jer su izazvali nesreću...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

VIDEO: Najudaljenije mesto na svetu traži radnike

"UK Antarctic Heritage Trust", ekipa koja se brine o održavanju objekata na Antarktiku, zapošljava nove članove za svoj antarktički tim, a prijave su otvorene za sve stanovnike Ujedinjenog Kraljevstva