VIDEO: Jedna od najboljih srpskih reklama

Nakon reklama na temu zezanja krize i mirisa i ukusa, evo najzad jednog kreativnog primera gerila marketinga. Naime, u kampanji Beogradske filharmonije imamo i reklamu i sjajan način da nekog nasmejete.
Nakon reklama na temu zezanja krize i mirisa i ukusa, evo najzad jednog kreativnog primera gerila marketinga. Naime, u kampanji Beogradske filharmonije imamo i reklamu i sjajan način da nekog nasmejete.

Orkestar filharmonije je stao na raskrisnici ispred kafića "Pastis" i "Soho" i maestralno odsvirao svoje.

Nakon što su častili prisutne melodijom, digli su transparent na kom piše "Hvala što ne dolazite!". Ovaj herojski marketinški potez delo je našeg mladog režisera Vladimira Đukelića.

Ovo je tek početak novog pristupa Beogradske filharmonije i njenog novog kreativnog tima.


  • Beogradjanka

    09.09.2011 05:46
    hahaha
    Moja sestra je na studijama na FMU(fakultet muzičke umetnosti)u beogradu i gle čuda-sedela je u jednom od ta dva kafića sa svoje dve koleginice sa istog fakulteta!!! Bolje da Vam ne kažem kako su se osećale kada su videle "jednu od najboljih srpskih reklama".
    A gospoda koja dolaze na koncerte Beogradske filharmonije, ne dodju da bi uživali već da bi bili vidjeni! E to je sramota!
    Ne sudi nikome koga ne poznaješ!!!
  • xb

    07.09.2011 14:28
    Odlicna provokacija.. Provocira cak i sitne duse ovde koji citaju.. Samo se vi bavite "definicijama" i pametovanjem..
    Svaka cast
  • Godina kulture

    07.09.2011 08:01
    Reklama?
    Nije tesko biti pljunut.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.