KFC zelenu salatu zamenio kupusom, za mušterije je to "predznak apokalipse"

Lanac restorana brze hrane KFC obavestio je mušterije da će umesto zelene salate koristiti mešavinu zelene salate i kupusa u svojim restoranima, što je razbesnelo mušterije.
KFC zelenu salatu zamenio kupusom, za mušterije je to "predznak apokalipse"
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kao razlog navode poremećaj u snabdevanju nakon što su velike poplave širom istočne obale Australije uništile useve zelene salate.
Jedna glavica ajsberg salate u Sidneju ili Melburnu, koja se nekada prodavala za oko dva dolara, sada košta blizu osam dolara (12 australijskih dolara).
 
 
Iako su iz KFC-a savetovali potrošače da prilikom porudžbine zatraže izbacivanje kupusa iz hamburgera ukoliko im nije po volji, mnogi su već stigli da se požale na društvenim mrežama.
"Činjenica da zelenu salatu zamenjujete kupusom tera me da ponovo razmislim o svom obroku. Ima najmanje četiri ili pet stvari koje bih jeo pre kupusa. To je tako čudan izbor", napisao je jedan nezadovoljni tviteraš.
 
Drugi kaže da to što su u KFC restoranima zelenu salatu zamenili kupusom vidi kao "predznak apokalipse".
 
Ovo je već drugi put ove godine da KFC u Australiji ostaje bez jednog od ključnih sastojaka svojih najpopularnijih specijaliteta, pošto su u januaru morali da ograniče ponudu zbog nestašice piletine. 

Teme

kfc
  • Sergej

    09.06.2022 02:56
    Hrana
    Osnovna hrana je oslobodjena poreza u Australiji.
  • G

    08.06.2022 08:20
    G
    Ko se hrani po tim restoranima ima para i dajemu za pravo da negoduje!
  • Realista

    08.06.2022 07:26
    pobešnjeli glodači
    ...a da li ste primetili da na računu nema nikakvog poreza?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.