VIDEO: Da li biste kupili figuru Zelenskog za svoje dete (ili sebe)?

Kompanija "FCTRY" iz Njujorka napravila je prototip akcione figurice ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog i pre dve nedelje pokrenula Kickstarter kampanju za finansiranje proizvodnje.
Cilj od 30.000 dolara dostignut je u samo tri sata od objave pa su do danas prikupili preko 140.000 dolara, prenosi Rojters. 
Kreativni direktor FCTRY-ja objasnio je zašto su se odlučili na figuricu s likom Zelenskog: "On je savršen vođa za ovaj trenutak, superinspirativan lik. Ima stvarnu snagu koja dolazi do izražaja, ali je skroman i na neki način predstavlja suprotnost od svega što povezujemo s politikom."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCTRY (@fctry)

Od svake prodate figure jedan dolar ide Ukrajini. 
 
Glineni prototip akcione figure visoke 15 centimetara, koju je oblikovao umetnik Majk Livit, masovno će se proizvoditi u Kini. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FCTRY (@fctry)

  • NV

    17.08.2022 11:45
    Jesu napravili I repliku,onu cuvenu scenu gde go svira klavir?
  • SrkiNis

    16.08.2022 17:50
    Cudo...
    Boze me sacuvaj i sakloni, pu, pu, pu...
  • Zebra

    15.08.2022 12:19
    Sloba novog doba! Sramota je šta radi svom narodu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.