VIDEO: Putin puca iz snajpera, moskovski list objavio posprdni tekst

Predsednik Rusije Vladimir Putin posetio je centar za obuku mobilizovanih rezervista u gradu Rjazanju.

Ruski mediji objavili su snimke Putina kako se rukuje sa rezervistima, ali i kako puca iz snajpera.

U moru izveštaja izdvojio se onaj koji je objavio moskovski Komersant. 

Dugogodišnji Putinov hroničar Andrej Koljesnikov objavio je pomalo satiričan tekst o Putinu.
 
"Dana 20. oktobra glavni zapovednik Vladimir Putin stigao je na lokaciju Rjazanske više vazduhoplovne škole, proverio je stanje mobilizovanih i ostao sa njima više nego zadovoljan. Je li moglo da bude drugačije? Ne, nije moglo", započinje tekst Koljesnikov.
 
Potom navodi u čemu je Putin stigao na poligon.
 
"Vladimir Putin stigao je na poligon u 'tojoti', bio je odeven u toplu jaknu (nezgodno je boriti se u njoj, ali obući pancirni prsluk ispod nje je sasvim u redu). Vladimir Putin je od samo početka znao da će pucati, inače ne bi uzeo naočare u jednu ruku, a slušalice u drugu. Ovaj put je hteo da pokaže da je on psihički uz mobilizovane, i više od toga, jedan je od njih. 'Veštine se brzo vraćaju', objasnio mu je Ruslan Evkodimov. 'U roku od 20 dana.'
 
 
A čini se da će im na ovih dvadesetak dana uveliko pozavideti mobilizovani u mnogim drugim delovima zemlje. Prvo, 20 je puno (ovo je dovoljno čak i da se ne samo setite kako se puca, već i da naučite da pucate), a drugo, istina je, očigledno vas neće pustiti iz rjazanske škole bez veština", piše u tekstu objavljenom u Komersantu, prenosi Index.hr.
Novinar je potom preneo razgovor Putina i jednog vojnika, koji poručuje da se oseća spremno. Putin je potom legao ispod mreže i ispalio niz hitaca iz snajperske puške. Nakon što je završio pucanje i udaljio se od borca, Putin se iznenada vratio i pitao ga o njegovoj porodici, na šta mu je ovaj odgovorio da ima ćerku od pet godina.
 
"Putin ga je potom zagrlio, onako muški. A o porodici ga je pitao valjda misleći da ponudi da učini nešto za njih", piše u tekstu.
 
Potom se opisuje kako su se, dok je Putin posmatrao uvežbavanje pružanja medicinske pomoći, začuli povici: "Neprijatelj zdesna! Neprijatelj sleva!"
 
"Baš neobično, ali zdesna i sleva bili su samo vrhovni zapovednik (Putin) i njegovi ljudi. Teško da su ih vojnici na obuci doživeli kao mete. No, predsednikova zaštita odjednom je postala opreznija", zaključuje Koljesnikov u tekstu objavljenom u Komersantu. 
  • Dule

    22.10.2022 01:04
    @Zerstorer
    Bajden se ne bavi glupostima nego pusta svoje podredjene da salju Ukrajincima oruzje za kontraofanzivu.
  • Zerstorer

    22.10.2022 00:01
    ...
    Ivko
    21.10.2022 • 19:09
    Zerstorer
    Komentari stručnjaka - ovaj Zerstorer ne zna ni da je Liz Tras podnela ostavku.

    Zerstorer vrlo dobro zna da je ona podnela ostavku...Zerstorer je kralj geopolitike...samo se malo sprda...A ti si na nivou osnovne skole i to negde 4 razred!
  • xqt

    21.10.2022 22:24
    Tako slični, a tako različiti
    Putin puca, a vođa udara po vinu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.