VIDEO: Izdavao registarske pločice izmišljene kraljevine

Shai Karamosto, vladar kraljevstva Jašar-El, završio je iza rešetka.
VIDEO: Izdavao registarske pločice izmišljene kraljevine
Foto: Pixabay (ilustracija)
Za Karamostu verovatno niko ne bi ni čuo da ga nije zaustavila policija i uočila kako je na svoj "duster" montirao nevažeće registarske tablice. Zanimljivo je da je prvi put vozač zaustavljen blizu grada Ašdod u izraelu, a nakon što je policajcu na uvid dao dokument koji je diplomatska akreditacija kraljevstva, pustili su ga. 
Međutim, izraelska policija je nastavila istragu koja se završila hapšenjem Karamoste i njegove partnerke. 
U kući Karamoste, koju je nazvao konzulatom kraljevstva Jašar-El, pronašli su lažne registarske tablice, pasoše i druge dokumente. Na kraju su uhapšeni zbog optužbi za falsifikovanje i korišćenje lažnih dokumenata, ometanje policijskog službenika, lažno predstavljanje, falsifikovanje identifikacionih oznaka vozila i korišćenje lažnih registarskih oznaka, piše "The Times of Israel". 
 
 
U objavi na sajtu kraljevstva Yashar-el.me stoji obaveštenje da je izraelska policija nezakonito otela kralja Šaija i poslala pismo Međunarodnom sudu pravde u Hagu. 
 
Karamosta i njegova partnerka su navodno pušteni iz pritvora, ali su i dalje pod nadzorom i istraga se nastavlja.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.