VIDEO: Rene Bitorajac završio u grčkom dnevniku kao huligan iz Zagreba

Poznati hrvatski glumac Rene Bitorajac završio je u vestima grčke televizije.

Bitorajac se pojavio u vesti u vezi sa ubistvo navijača AEK-a, zbog čega je uhapšeno 105 huligana, najviše iz Hrvatske.

Međutim, Bitorajac se u vestima pojavio zato što je iskorištena scena iz filma "Metastaze" u kojem on glumi huligana, pripadnika navijačke grupe Bad Blue Boys.
 
Bitorajac je napisao da je uvek želeo da bude u centralnim grčkim vestima, navodeći da osuđuje huliganizam, ali i huškanje poput korišćenja scena iz igranog filma radi ocrnjivanja i generalizacije.
On se prisetio da je jednom prilikom bio na gostovanju u Atini, kada je na navijače bačen molotovljev koktel, zbog čega se osećao nebezbedno, dodajući da se nada da u tragediji koja se dogodila, nož nije bio u ruci nekog od navijača Dinama. 
 
"Svaki pojedinac odgovara za svoje postupke, ali organi reda moraju da zaštite ostale. Propusta koliko hoćeš, baš kao i budala. Ali evo mene u grčkom dnevniku. Nisam još dobio poziv za ispitivanje", napisao je Bitorajac.
 
 
  • 696

    12.08.2023 19:38
    Rugala se šerpa loncu
    @ Tragično

    Grčki mediji i sudovi... hahaha

    Da, naši su mnogo bolji... HAHAHA
  • zoxdetosh

    12.08.2023 19:28
    Rene
    Maestralan kao Krpa u pomenutom filmu. Kapa dolje !!!
    Ostalo je kak bi reka
    Ma kaj je ovo pi**a vam materina !!! Kaj
  • Професор

    12.08.2023 17:15
    Ма сад сте популарни што вам је увек и била жеља. Подршку вам дали и Бандеровци пишући БББ на ракетама упућеним ка руским положајима. Наравно и Динамо Кијев вас је братски подржао и где ћете веће среће за вас.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.