Majka tužila sinove jer nisu želeli da odu od kuće

Jedna Italijanka tužila je svoja dva sina, starosti 40 i 42 godine, nakon što je više puta tražila da se isele i žive samostalno, što su oni odbijali.
Majka tužila sinove jer nisu želeli da odu od kuće
Foto: Pixabay (ilustracija)

Sedamdesetpetogodišnja žena iz grada Pavije dobila je parnicu.

Njeni sinovi, iako su zaposleni, nisu hteli da učestvuju u plaćanju kućnih troškova i da pomažu oko kućnih poslova. Uzalud je pokušavala da ih natera da odu, a kako je rekla za lokalne novine, nijedan od njih dvojice to nije hteo da učini.
Zato ih je izvela na sud, što je dovelo i do presude sudije Simone Katerbi, koja je izdala nalog za njihovo iseljenje.
 
U presudi se navodi da, iako roditelji imaju obavezu da obezbeđuju izdržavanje za svoju decu, to više nije bilo opravdano jer su ova "deca" imala više od 40 godina.
 
Dvojica muškaraca tako moraju da se isele do 18. decembra.
  • gradjaninX

    05.11.2023 10:55
    Ova zena je tuzila roditelje (i dobila) za to sto su je doneli na svet bez njenog pristanka: https://nypost.com/2023/05/25/i-sued-my-parents-for-having-me-without-my-permission-now-i-have-kids/
  • Zamenik zamenika

    30.10.2023 14:15
    Pola Srbije bi se iselilo iz kuća da sve mame tuže.
  • Steva

    28.10.2023 21:30
    A,kada odu iz kuće onda ih roditelj utužuje za zanemarivanje i tako da oni su uvek u pravu iako nesvesno ćesto koriste svoju decu kao airbag.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.