VIDEO Najveća LEGO prodavnica na svetu otvorena je u Australiji: Pogledajte kako izgleda

LEGO grupa, u partnerstvu s Alquemie grupom, predstavila je najveću LEGO prodavnicu na svetu.
VIDEO Najveća LEGO prodavnica na svetu otvorena je u Australiji: Pogledajte kako izgleda
Foto: Pixabay
Smeštena u šoping-centru "Sydney Arcade", u srcu Sidneja, impresivna prodavnica od 900 kvadrata prostire se na čak dva nivoa.
Prodavnica sadrži bezbroj izložbenih komada, naravno, svih napravljenih od LEGO kockica. To uključuje i Sidnejski most od 549.378 delova, čija je izgradnja trajala više od 3.500 sati. Mozaik Sidnejska opera je isto tu, a ovaj komad se sastoji od 303.719 kockica i za njegovu izradu je bilo potrebno 1.058 sati. 
Prodavnica ujedno uključuje i fabriku LEGO minifigura koja omogućuje personalizaciju sopstvenih minifigura, kao i po narudžbi izrađene setove velikog formata koji crpe inspiraciju iz lokalnih ikona i arhitekture.
 
Troj Tejlor, potpredsednik i generalni direktor za LEGO Australija i Novi Zeland, komentarisao je: "Velika je privilegija otvoriti najveću LEGO prodavnicu na svetu u Sidneju. S impresivnim opcijama, kreativnim iskustvima igranja i razigranim naklonom kulturi, nova prodavnica u Sidneju pružiće ljubiteljima LEGO-a svih uzrasta priliku da otkriju širok raspon LEGO proizvoda i uzbudljivih digitalnih i fizičkih iskustava."
 
@lego Welcome to the biggest LEGO store in the world, where even our bricks have bricks. @Bronte Rose will show you around!​ ​ #LEGO #LEGOStore #Sydney ♬ original sound - LEGO

Teme

Lego

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.