VIDEO: Kako je Bejbi Lazanja reagovao kada je Teya Dora prošla u finale Evrovizije?

U trenutku kada je Srbija proglašena finalistom Evrovizije, Teya Dora i njen tim su skakali i radovali se, a mnogima je posebno pažnju privukla reakcija predstavnika Hrvatske Bejbi Lazanja.
On se nalazio ispred predstavnice Srbije u bekstejdžu, a kada je čuo da Srbija ide u finale, počeo je da se raduje i rukom lupa o pod, a potom se pozdravio sa Teya Dorom, piše City Magazine.
Pored Baby Lasagne i Ana Đurić Konstrakta, koja je deo našeg tima, čestitala je Teya Dori, a potom su usledile mnogobrojne čestitke na prolazak Srbije u finale.
Pogledajte na snimku kako je to izgledalo.
 
 
Srbija u velikom finalu Evrovzije, koje počinje u 21 čas, nastupa pod brojem 16.
 
Hrvatska kao najveći favorit nastupa 23. dok je Slovenija 22.
 
U finalu izbora za Pesmu Evrovizije takmiče se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.
 
Iz prve polufinalne večeri su se plasirali i Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.
 
Direktni finalisti su zemlje takozvane "velike petorke" - Velika Britanija, Italija, Nemačka, Francuska i Španija, kao i zemlja domaćin Švedska.
  • filipa

    11.05.2024 22:40
    Svaka cast!!
    Iskreno, nikada nisam volela da gledam muzicka takmicenja i to, ali Evrovizija ove godine me je bas uzbudila, narocito na kraju kada su proglasili Srbiju kao prvu zemlju kvalifikovanu za finale. Nisam to ocekivala ali sam ipak drzala palceva za nasu Teya Doricu. Drago mi je sto vidim da je i Baby Lazanja bio isto toliko srecan koliko i sama Teya Fora kada je saznala da ide u finale. Sve najbolje obema drzavama, drzim vam palceve, srecno u finalu!!
  • T

    11.05.2024 14:36
    Cestitam i navijam za nase a za Hr cu poslati glas, odlicna pesma i taj decko je divan
  • Sale

    11.05.2024 12:25
    Nije mi jasno šta će Konstrakta tu? Ženo, imala si svojih 5 minuta slave, pusti devojku da ima svojih 5! Strašno nametljiva i egocentrična, spremaj lavor za sledeću godinu pa opet probaj naBeoviziji da prodaš istu pesmu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti