Pregazila muža kolima jer nije glasao

Jedna žena u Arizoni kolima je pregazila muža jer nije hteo da glasa na prošlonedeljnim predsedničkim izborima, saopštila je policija ove američke države.
Jedna žena u Arizoni kolima je pregazila muža jer nije hteo da glasa na prošlonedeljnim predsedničkim izborima, saopštila je policija ove američke države.

Holi Solomon  (28) je bila toliko ljuta što njen muž ne želi da glasa, da ga je oborila svojim SUV-om, nanevši mu ozbiljne povrede. Policija je navela da je ljutita supruga jurila muža kolima po parkingu, sustigla ga i oborila.

"Krivica" nesretnog supruga, Danijela Solomona, bila je u tome što nije iskoristio svoje građansko pravo i time pokušao da spreči reizbor Baraka Obame, kojeg Holi krivi za probleme kroz koje prolazi njihova porodica.

Holi Solomon je uhapšena i protiv nje je podignuta optužnica za nanošenje teških telesnih povreda.

  • realno

    15.11.2012 07:21
    Američi politički sistem mi je nekako još bolesniji od našeg. Samo dve partije, masovno ispiranje mozga, kampanje, rasprave i analize, ako glasaš za jedne ne možeš da se družiš sa drugima kao da ste neke sekte, itd.
  • Ivan

    15.11.2012 07:12
    @ Pitam se pitam
    uze mi reče iz dugmića tastature...
    vidi joj se po faci da je polupana desničarska budala...
  • Pitam se

    14.11.2012 19:17
    pitam:
    Kako li sam znao da je u pitanju Romnijeva glasačica i pre nego što sam pročitao tekst???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.