Kobi Brajant tužio majku zbog prodaje njegovih stvari

Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant pokrenuo je sudsku parnicu protiv majke koja je s jednom aukcijskom kućom ugovorila prodaju nagrada, pehara i drugih uspomena koje je zvezda NBA lige skupio dok je igrao za srednjošloski tim Pensilvanije i početka karijere iz Lejkersa.
Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant pokrenuo je sudsku parnicu protiv majke koja je s jednom aukcijskom kućom ugovorila prodaju nagrada, pehara i drugih uspomena koje je prva zvezda NBA lige skupio dok je igrao za srednjošloski tim Pensilvanije i početka karijere iz Lejkersa.

Aukcijska kuća iz Nju Džersija odgovorila je kontratužbom, tvrdeći da je legalno došla do prava za prodaju više od 900 predmeta koji se nalaze u vlasništvu Pamele Brajant.

Navodno su Pameli za to već platili nešto manje od pola miliona dolara, a procenjuje se da je ukupna vrednost koju bi sporne stvari mogle da dostignu na aukciji oko milion i po dolara.

Među predmetima se nalazi i prvi šampionski prsten koji je Kobe osvojio 1996. na srednjoškolskom prvenstu SAd sa Pensilvanijom, ali i brojni dresovi sa utakmica i za trening.

Brajant je oduvek imao problematičan odnos s roditeljima, majkom Pamelom i ocem Džoom Brajantom, koji je bivši košarkaš a sada trener na Tajlandu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.