Kako izgleda savršeno telo žene?

Brend donjeg veša "Bluebella" sproveo je anketu u kojoj je zamolio volontere da odgovore na pitanja o savršenom izgledu, tako što su stvarali idealno telo od delova tela raznih poznatih osoba.
Brend donjeg veša "Bluebella" sproveo je anketu u kojoj je zamolio volontere da odgovore na pitanja o savršenom izgledu, tako što su stvarali idealno telo od delova tela raznih poznatih osoba.

Rezultati ankete pokazali su da žene priželjkuju lice Kare Delavinj, žude za savršenom kosom Kejt Midlton i trbušnjacima Gvinet Paltrou.

Ipak, ono što je zanimljivo jeste činjenica da muškarci idealno žensko telo zamišljaju potpuno drugačije. Oni smatraju da su apsolutno neodoljive grudi Kim Kardašijan, bokovi Keli Bruk, lice Megan Foks i zanosne lokne Skarlet Johanson.

Neobično zar ne? Dok bi žene volele da imaju taj više dečački izgled, muškarci bez sumnje uzdišu za zanosnim oblinama.

Kada je idealno muško telo u pitanju, tu razlike nisu bile toliko drastične, osim što su muškarci idealne proporcije zamišljali sa daleko većim mišićima, nego žene.

  • :)

    15.04.2014 14:11
    pa logicno zar ne...?
    ... zene vise vole decake a muskarci vise vole zene... ;)
    Zena bez oblina nije zena nego decak - fuj!!!
    (bar nama koji nismo gejasti...;))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.