Sve liste osvojile mandate u Sremskim Karlovcima, naprednjacima 14 mesta u lokalnoj skupštini

Ukupno šest izbornih lista prešlo je cenzus na lokalnim izborima u Sremskim Karlovcima, utvrdila je večeras opštinska izborna komisija.
Sve liste osvojile mandate u Sremskim Karlovcima, naprednjacima 14 mesta u lokalnoj skupštini
Foto: 021.rs
To znači da su sve liste koje su učestvovale na izborima i prešle cenzus.
 
Srpska napredna stranka osvojila je 2.002 glasa i 14 mandata u Skupštini opštine, a tri liste našle su se u tesnoj bici za drugo mesto.
 
Na drugom mestu po broju osvojenih glasova nalazi se Grupa građana "Karlovačka lista" - 509 glasova i tri mandata. Ova lista je ispred Srpske radikalne stranke (498 glasova i tri mandata) i Socijalističke partije Srbije (492 glasa i tri mandata).
 
Po jedan mandat osvojili su Vojvođanski front (262 glasa) i koalicija POKS - Monarhistički front (201 glas).
 
Izlaznost na lokalnim izborima u Sremskim Karlovcima bila je 49,62 odsto.
 
Detaljnije o tome ko je ko na izbornim listama saznajte u našem članku OVDE.
  • NN

    24.06.2020 20:42
    bez naslova chapter 2
    @Mislilac, ne treba puno da se pitaš, uradiće isto što su uradili i prethodni jer se o istima i radi. Možda ovaj put neće oterati predsednika Skupštine u zatvor, možda će pametnije krasti. A da li ima još nešto da upropaste što već nisu? Ne verujem, ali ko zna, možda nađu nešto što ni ne znamo da mogu da upropaste. Recimo, predviđam skori kraj KK Impulsa.
  • Mislilac

    24.06.2020 12:47
    mišljenje
    Mene samo interesuje šta će nova vlast da uradi za Sremske Karlovce, jer se zna šta prošla nije uradila!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.