ANKETA: Ko će biti gradonačelnik Novog Sada?

Skupština Novog Sada je konstituisana, poznata su imena ljudi koji će je voditi, ali još uvek nema odgovora na pitanje ko će u narednom periodu biti prvi čovek grada.
ANKETA: Ko će biti gradonačelnik Novog Sada?
Foto: 021.rs
Srpska napredna stranka prilično se trudi da pošalje "pomešane signale" u javnost kada je u pitanju budući gradonačelnik Novog Sada. 
 
Jedan od razloga za to je položaj aktuelnog prvog čoveka grada Miloša Vučevića, s obzirom na to da postoji nekoliko priča o njegovoj političkoj budućnosti - od toga da će biti premijer Srbije, preko preuzimanja Ministarstva pravde, pa do toga da ostaje u Novom Sadu, ulazeći u treći mandat "gradonačelnikovanja".
 
Vučević je u nekoliko navrata poručio da je, ukoliko on ne bude u mogućnosti, funkciju gradonačelnika spreman da preuzme Milan Đurić, član Gradskog veća za upravu i propise, koji se sve češće vidi uz Vučevića na javnim događajima. Međutim, Vučević je takođe poručio da nema naznaka da će on raditi neki drugi posao, dodajući kako se o budućem gradonačelniku nije razgovaralo i dodajući da se nada da će on biti kandidat za ovu poziciju. 
 
U javnosti se praktično niko ne drugi osim Vučevića i Đurića ni ne pominje kao mogući kandidat za gradonačelnika, a među prvim naprednjacima na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu" bili su i Cvija Vasić, Dina Vučinić, te Zdravko Jelušić, koji je jedini od pomenutih troje imao značajniju funkciju u gradu.
 
Šta vi mislite o tome ko će biti gradonačelnik? Odgovorite u anketi koja je pred vama.
 
 
  • Buda baba

    27.08.2020 16:25
    Comika
    Deda nije dobro- kaze Comika(Milan Djuric) mu vise ne dolazi na kafu. Jako je potresen. Ja sam dobro, ali smetovi u Santicevoj i mrk pogled G3 mi je prevelika prepreka da se pojavim na utakmici. Buda baba sam ja, vodja svih huligana.... i kad imam petoricu dilercica oko sebe nikog se bojim.
  • maklsa

    26.08.2020 23:13
    Bata se pita za Vojvodinu. Oni samo poziraju!!!!
  • Novosadjanin

    26.08.2020 22:46
    Auuu
    Ja nikad nisam čuo za tog drugog. Gde je bio do sada?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Izbori 2020

Pastor razgovarao sa predstavnicima sedam izbornih lista

Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor održao je konsultativne sastanke sa predstavnicima svih sedam izbornih lista, koje su nakon izbora za poslanike u Skupštinu APV, održanih 21. juna i 1. jula, osvojile poslaničke mandate u Skupštini Vojvodine.