Šešelj u Pirotu poziva građane da glasaju za Vučića na predsedničkim izborima

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj pozvao je stanovnike Pirota da na predsedničkim izborima glasaju za lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.
Šešelj u Pirotu poziva građane da glasaju za Vučića na predsedničkim izborima
Foto: Beta
Šešelj je Piroćance pozvao da na predstojećim parlamentarnim izborima podrže Srpsku radikalnu stranku.
 

Članovi SRS delili su knjige Vojislava Šešelja i sakupljali potpise protiv donošenja zakona o istopolnim brakovima.

Predsednica Okružnog odbora SRS u Pirotu Radmila Anđelković izjavila je da su stanovnici tog grada pokazali veliko interesovanje za rad stranke i knjige Vojislava Šešelja.
 
"Mi očekujemo da se na predstojećim izborima vratimo u parlament. Smatramo da imamo jako dobar politički program i da smo dosledni politici koju vodimo", kazala je Anđelković.
 
Ona je istakla da je SRS okrenuta saradnji sa Rusima, koji su, dodala je, pokazali da su "vekovni" prijatelji Srba.
 
"Mi ćemo se, ukoliko uđemo u Skupštinu, zalagati za tradicionalne vrednosti, za što veći savez sa Rusijom i za ulazak u ODKB (Ugovor o kolektivnoj bezbednosti). Mi nismo za ulazak u NATO", naglasila je Anđelković.
 
Podsetila je da Srpska radikalna stranka prikuplja potpise protiv usvajanja, kako je kazala, "sramnog zakona o gej brakovima".
 
"Zalažemo se takođe za ukidanje javnih izvršitelja, što je vrlo bitno, naročito u uslovima u kojima živimo", dodala je Anđelković.
 
Prema njenim rečima, na spisku kandidata Srpske radikalne stranke za narodne poslanike nalazi se šest radikala sa područja Pirotskog okruga i to po dvoje iz Pirota i Bele Palanke i po jedan iz Babušnice i Dimitrovgrada.
 

Anđelković je kazala da su se radikali na području Pirotskog okruga orijentisali za skromnu predizbornu kampanju, sa konferencijama na kojima će upoznavati ljude sa programom stranke i sa kampanjom od "vrata do vrata".

  • rodoz

    06.03.2022 15:23
    SRS=SNS
    Crveni vojvoda je odlucio da podrzi svoga ideoloskog sina i to nije nista novo , inace budzetskim novcem je veliki vodja placao Seseljevu slobodu iz Haga, i danas imamo ovo sto imamo, sada ce naivni i nemocni clanovi srs kojih je malo morati da predju u sns jer je to vec svrsena prica, oni koji jos veruju u "seseljeve ideale" ce napustiti stranku i ono malo clanova ce izgubiti i konacno ce i srs da postane kao SPO ili Cedin LDP, nakon izbora videcete srs ce se utopiti u sns, vrana vrani ne vadi oci.
  • Uzas

    06.03.2022 08:53
    Jedan
    Kako nisko moze da se padne?
  • pobogu

    06.03.2022 00:40
    "Šešelj u Pirotu poziva građane da glasaju za Vučića..."


    Kako je neko sa tolikim potencijalom uspeo da padne toooooooliko nisko?

    Dzabe visoki IQ kada imas nikakav EQ, na kraju ispadnes - Seselj...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Izbori 2020

Dačić u Vranju poručio: Će gi pobedimo

Kandidat za premijera koalicije na čijem je čelu SPS, Ivica Dačić, danas je na mitingu u Vranju, na oduševljenje prisutnih, na lokalnom dijalektu poručio da će pobediti na izborima.

Brnabić: Ne znam ko će biti novi premijer

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna ko će biti mandatar, zbog čega ne bi bilo primereno da govori šta bi radila ako ostane na sadašnjoj funkciji.

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane Šapca da "izraze svoju izbornu volju" i da slobodno glasaju na lokalnim izborima 5. septembra.