Volontiranjem do iskustva u realizaciji kulturnih događaja

Fondacija "Novi Sad – Evropska prestonica kulture" i Novosadski volonterski servis pozivaju volontere da učestvuju u realizaciji i promociji programa do i tokom godine titule prestonice kulture.
Volontiranjem do iskustva u realizaciji kulturnih događaja
Foto: EPK 2021
Kako navode iz fondacije "Novi Sad - Evropska prestonica kulture", svi zainteresovani Novosađani koji uživaju u kulturnim događajima, ali i oni koji bi želeli da steknu nova znanja i iskustva i spremni su za nove izazove, vole kreativan rad, te žele da zajedničkim snagama kreiraju bolje i kvalitetnije društvo i doprinesu kulturnom životu grada, mogu da se prijave do 31. maja putem formulara dostupnog na sajtu ove fondacije.
 
Koordinator Novosadskog volonterskog servisa Vojislav Prkosovački smatra da volontiranje u kulturi pruža odlično iskustvo, ali je i vrlo važan način za učenje i lični razvoj.
 
"Volontiranje u programima projekta Novi Sad EPK pruža mogućnost za učešće u događajima koji se dešavaju jednom u životu. Očekuje nas lep niz aktivnosti tokom 2021. i 2022. godine, sa fokusom na Kaleidoskop kulture i Doček. Volonteri će biti podrška u realizaciji programa i postati sastavni deo tima fondacije i tako steći jedinstveno iskustvo", ističe Prkosovački.
 
Iz organizacije dodaju i da volonteri moraju imati više od 15 godina, a poziv se odnosi na sve one koji žele da se upoznaju sa prestonicom kulture i njenim aktivnostima i hteli bi da doprinesu razvoju kulture u gradu.
 
Kako navode u saopštenju, pozicija volontera podrazumeva podršku u organizaciji različitih programa i aktivnosti tokom realizacije projekta "Novi Sad – EPK" (koncerti, izložbe, kulturni događaji, konferencije, Kaleidoskop kulture, Doček, anketiranja, aktivnosti u kulturnim stanicama i drugo).
 
Oni će imati priliku da učestvuju i u promociji projekta kroz tekstove, fotografije, video-snimke i rad sa komunikacionim timom projekta.
 
Sve informacije zainteresovani mogu naći na sajtu fondacije, a za sva pitanja mogu se obratiti putem mejla: office@nvs.rs.

Teme

EPK

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021