Ni traga od devojčice nestale u Dunavu, nastavlja se potraga

Ni trećeg dana od nestanka u Dunavu petnaestogodišnje K.K. iz Veslačkog kluba "Danubius 1885", mlada sportistkinja nije pronađena.

Članovi kluba su i juče od rane zore u čamcima pretraživali reku, ali zasad nema nikakvog traga. Zajedno sa novosadskim veslačima, u potragu su krenule i njihove kolege iz Zemuna iz kluba "Galeb", i rečne službe spasavanja.

Ronioci Žandarmerije pretraživali su reku na dan nesreće, a nakon toga nastavili da prate situaciju. Predsednik Veslačkog kluba Željko Pantović ističe da se sa potragom neće stati dok se devojčica ne pronađe.

Podsetimo, ona je u subotu pre podne nestala u reci tokom treninga. Nekoliko grupa je izašlo na vodu sa još tri trenera, veslali su na ustaljenim rutama, a incident se dogodio kod usidrenih barži rumunskog broda "Merkur" oko 3,5 kilometra uzvodno od Mosta slobode kada se ona na kratko odvojila od grupe. Njen skif pronađen je na obali.

Zvanično se vodi kao "nestala osoba za kojom se traga", a spekuliše se sa raznim verzijama kako je došlo do nesreće.

Ova petnaestogodišnjakinja je odlična učenica drugog razreda Jovine gimnazije. Veslanjem se bavi poslednje tri godine.

  • Novosadista

    18.05.2016 23:49
    Ima li novih informacija?
    Niko više ne izveštava...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika