U petak početak suđenja Nenadu Čanku iz trećeg pokušaja

U Osnovnom sudu u Novom sadu u petak bi iz trećeg pokušaja trebalo da počne ponovljeno suđenje lideru Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadu Čanku zbog optužbi da je u kafanskoj tuči u oktobru 2012. lakše povredio Pavla Lešanovića iz Beograda.

U septembru je suđenje odlagano dva puta, zbog izostanka Čanka i zbog premale sudnice.

Osnovni sud u Novom Sadu oslobodio je zimus Čanka optužbi, ali je tu presudu po žalbi ukinuo Apelacioni sud u i naložio ponavljanje suđenja.

Tužilaštvo optužnicom tereti Čanka da je u tuči ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, prema Pavlu Lešanoviću izvršio krivična dela nanošenje "lakih telesnih povreda" i "ugrožžavanje bezbednosti".

Čanak je navodno u pratnji obezbeđenja 23. septembra, u posleponoćnim satima ispred kafane pretukao Lešanovića, koji mu je prethodno uputio niz uvreda.

  • Jasmina

    20.10.2016 13:29
    Bilo koga od nas običnih smrtnika odavno bi policija privela u sud.
  • ex chapman

    20.10.2016 11:03
    misterija
    kako to da su ti ljudi iznad zakona, bez obzira što su na vlasti njihovi najljući neprijatelji? (ili bar to tako treba da bude predstavljeno javnosti!) mislim, sasvim je jasno da će "režim" štiti svoje, ali ko štiti Čanka, koji je navodno antipod tog režima?
  • trajektorija

    20.10.2016 10:31
    jel to znači da možemo da očekujemo dojavu bombe
    blokadu ulice
    ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika