Meta pucnjave kod OŠ "Đura Daničić" najverovatnije bio Goranac, a ne Skole

Novosadska policija sumnja da meta napadača u utorak kod Osnovne škole "Đura Daničić" nije bio ranjeni Niko Uskoković zvani Skole (37), nego njegov šurak Goran Kovačević zvani Goranac.

Ono što navodi na ovaj zaključak je ne samo to što je Uskoković vozio Kovačevičev džip, već i to što se Uskoković pre samo desetak dana vratio u Novi Sad iz Holandije gde je boravio nakon odležanih sedam godina u zatvoru zbog proizvodnje skanka, tako da teško da je mogao u ovih nekoliko dana da se toliko nekome zameri da mu se organizuje sačekuša.

Mada su se pojavile i informacije da su u trenutku pucnjave Uskoković i Kovačević bili zajedno u džipu, iz policije to do sada nije potvrđeno.

Od izvora u policiji se može čuti i da se ispituje povezanost ove pucnjave sa ubistvom Teodore Kaćanski (30) u novembru prošle godine na Telepu, a koja je najverovatnije bila slučajna žrtva u sačekuši. Naime, ona je bila devojka Nenada Stevića (38) koji je prema policijskim podacima u vezi sa grupom oko Kovačevića. Policija do danas nije utvrdila ko je upucao Teodoru Kaćanski kada je izlazila iz Stevićevog džipa.

U istrazi oko ranjavanja Uskokovića policija je obavila neka saslušanja, ali još niko nije uhapšen.

Uskoković je u zatvoru bio kao deo grupe koja je radila za Kovačevića i svi su svojevremeno priznali da su proizvodili i prodavali skank i tada im je oduzeta sva imovina.

Podsetimo da su nakon jučerašnje pucnjave ispred škole OŠ "Đura Daničić" gradonačelnik Miloš Vučević i ministar policije Nebojša Stefanović zatražili hitno pronalaženje počinilaca, pri čemu je ministar zapretio smenama u kriminalističkoj policiji ako ne bude rezultata.

  • mama

    26.01.2017 11:01
    @evgenije & co
    a sta si ti sad kao neki matematicar,ako je receno da je za 3 godine odlezano 7,ko smo mi da sumnjamo i detaljisemo koliko traje 7 godina...?!:))) i ostali, ako je receno da je bezbedan grad,onda je bezbedan...ko zna kakva im je definicija bezbednog grada,tj.nebezbednog,zar mora da vam se crta poruka drzavnog vrha:'nemojte da vam pokazemo sta znaci nebezbedan grad,glasali ste,sad tisina tamo!'
    jedino bih dodala u vezi teksta,da tu nema greske koga god ko da pogodi kod tih menjaza dzipova,sto je postalo simptomaticno,eventualno bi se moglo reci,iz ugla serloka holmsa,da su mi sumnjivi vlasnici dzipova koje daju na zajam,ne znam zasto se sumnja skida sa njih,kad su oni najkriticniji da su sve organizovali...
  • Sting

    25.01.2017 18:18
    Unakrsna provera imovine
    Tom Gorancu je pravosnažno oduzeta imovina od proizvodnje skanka 2016. Vidim krenulo ga ponovo?! Neko ga pitao odakle mu imovina? Recimo taj beli džip, mesecima bahato parkiran na travnjaku, koji niko nije smeo da paukom odnese ili kaznu naplati.
  • 2017

    25.01.2017 17:32
    Ko je meta znaju i vrapci, pitanje je ko su napadaci. Navijaci, crnogorci, bosanci, zemunci, siptari?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika