Ranjeni i pretučeni novosadski žandarm stabilno

Novosadski žandarm Boris J. (34), koji je brutalno pretučen u noći između utorka i srede u Kisačkoj ulici, stabilnog je stanja i oporavlja se na Klinici za ortopediju, potvrđeno je za 021 u Kliničkom centru Vojvodine.
Lekari su se danima borili da stabilizuju stanje pripadnika žandarmerije, koji je ranjen iz svog službenog pištolja i pretučen u prisustvu supruge, a koja je takođe zadobila povrede pokušavajući da ga odbrani. 
 
Žandarma su napali osuđeni narkodiler i njegov prijatelj, a sve su zabeležile kamere. Obračun, o kojem se policija nije detaljno oglašavala, trajao je nekoliko minuta, dok ga nije prekinula interventna policija. Napadači se nisu opirali hapšenju.
 
Više u tekstu OVDE.
 
O obračunu koji je u toku između kriminalnih grupa na ulicama Novog Sada čitajte OVDE.
  • Milan

    02.02.2017 09:41
    Pitanja
    Ono što mene zanima, a ako neko zna neka napiše i neka ne vadi iz konteksta, je sledeće:

    1. Žanadrm je rekao da je krenuo kod prijatelja na večeru. Usput je video dva sumnjiva tipa kako sede u autu. Po povratku s večere, neka je prošlo i 2 sata, video je ista ta dva tipa u istom autu. Na snimku se vidi da je njihov auto upaljen. Ko još sedi 2 sata u upaljenom autu u tom delu grada? Nigde pošte, banke niti bilo čega drugog što bi bilo vredno čekanja i nadgledanja.

    2. Žandarm je išao u prijateljsku posetu i nosio oružje. Da li svako ko ima dozvolu za nošenje istog treba da nosi oružje ili je ovaj neki specijalan slučaj?

    3. Žandarm je upucan u levu šaku. Da li se sam upucao ili se otimao za svoj pištolj? Na snimku se ne vidi

    4. Da li je žandarm na kursu učio da se neslužbeno i u društvu ženske osobe prilazi dvojici sumnjivih tipova i pokazuje legitimacija i oružje?

    5. Zašto novine objavljuju puna imena i prezimena i adrese ove dvojice kad to ne čine u svakom izveštaju o punoletnim kriminalcima? Zato što ove ne štiti država ili..?
  • veronika

    29.01.2017 19:41
    Batine
    Boris J. sigurno zna zasto je dobio batine i nikako ne saosecam sa njim.
    Moje su dete sa tek napunjenih 19 god tukla trojica zandarma, pendrecima, na bulevaru Oslobodjenja, na trecem spratu, dok su ga odvela na ispitivanje
    Dete mi je pisalo krv tri dana, jer su ga barabe po bubrezima i glavi lupali kao da je dzak sa peskom. Ni dan danas mi dete, posle nekoliko godina nije kako treba. Da mi je sin hteo samo prstom pokazati koji su ga tukli, videli bi sta bi od njihovih bubrega ostalo.
    Kasnije sam cula da je takvo izivljavanje policije nad omladinom uobicajena pojava! Na nekog moraju da se istresaju,, ali narko-dilere i kriminalce ne diraju! Ko ce da ih voli i saoseca sa njima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika