Uhapšen problematičan devetnaestogodišnjak nakon brojnih krađa

Novosadska policija uhapsila je T. S. (19), zbog sumnja na četiri krađe.
Uhapšen problematičan devetnaestogodišnjak nakon brojnih krađa
Foto: 021.rs
On se tereti da je, na Futoškom putu, kroz prozor ušao u stan u prizemlju iz kojeg je, prema izjavi oštećenog, ukrao tablet, zlatni nakit i novac.
 
Sumnja se, takođe, da je provalio u jednu advokatsku kancelariju i da je iz nje odneo tri laptopa i USB memoriju.
 
T. S. je osumnjičen i za krađu otključanog "pežoa" iz jednog dvorišta u Petrovaradinu, kao i za krađu garderobe i dva noža iz kabine jednog kamiona u istom mestu.
 
Prilikom hapšenja, kod osumnjičenog je pronađena kesica sa biljnom materijom i 14 tableta za koje se sumnja da su marihuana i ekstazi, pa se tereti i za neovlašćeno držanje opojnih droga.
 
Za njim su bile raspisane dve potrage Policijske uprave u Novom Sadu, kao i poternica Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu odakle je pobegao, pa je sproveden u ovu ustanovu zbog izdržavanja kazne.
  • O boze

    11.07.2017 12:40
    Xbct
    volino momak je iz novog sada dokle pisete nesto sto ne znate?
  • xbct

    11.07.2017 10:45
    I svi hrle za Novi Sad, hahahaha, strasno. Pobegao iz popravnog doma u Krusevcu, i gde ce nego u NS. Ovde se samo lopovi i kriminalci doseljavaju, uzas!
  • ddt

    10.07.2017 21:48
    ...
    . . . a ako je advokata. . . .neka je. . . i da angazuje tog advokata da ga brani, pa da advokat dokaze koliko je profesionalan ( osim ako to nije sukob interesa)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika